duminică, 26 ianuarie 2014

Lecții de bun simț și de logică

Astăzi a fost o altă zi de iarnă… A nins și a viscolit ca-n basme. O parte din străzi au fost acoperite de nămeți. O parte din parcări au devenit impracticabile.
Cu ajutorul utilajelor de deszăpezire dar și mulțumită profesionalismului conducătorilor auto, mijloacele de transport aparținând Transurb S.A. și-au dat toată silința să-și respecte graficele și să-și mulțumească pasagerii. Printre aceștia, s-au numărat și câțiva dintre “comozii”care nu se dezlipesc de mașinile personale. N-au avut încotro și au trebuit să se deplaseze spre locațiile dorite în incinta autobuzelor, troleibuzelor sau tramvaielor.
Astăzi, natura ne-a vorbit atât despre bun simț cât și despre logică. Dragă orășean, dacă nu-i vorba de cine știe ce urgență, lasă-ți mașina în parcare și apelează la serviciile societății de transport local. E mai ieftin, e mai ecologic, e mai civilizat. Nu te mai enervezi în trafic, anulezi ambuteiajele și poți călători relaxat spre destinație întrucât grija șofatului revine altcuiva…
Prin urmare, să vedem un… demo pe care l-am realizat în această amiază. Dumneavoastră trageți concluziile.
O parte dintre fotografii au surprins momente culminante din dezlănțuirea naturii. Am rezistat și eu, și aparatul meu fidel iar rezultatele… ei, iată-le mai jos:
 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu