sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Prezentarea Tatrei 1325

Deschid ședințele foto din acest an cu o surpriză…
Invitata de astăzi a deservit orașul Berlin până în 1997, când a fost achiziționată, împreună cu alte colege de generație, de societatea noastră de transport local. Nemții o cunoșteau sub numărul de identitate 9102; noi, gălățenii, i-am oferit trei identități: din 1997 și până în 2007 s-a numit 63, din 2007 și până în 2008 a primit numărul 0097 iar din 2008 și până-n prezent i se spune 1325.
Din păcate, eroina noastră nu mai deservește traseele locale. Decizia de pensionare a primit-o o dată cu începerea lucrărilor de modernizare a infrastructurii pe tronsonul Asachi – Oțelarilor. Trebuie menționat că în ultima sa perioadă de serviciu, 1325 a avut rol dublu, de vagon destinat transportului de persoane și de vagon de lucru, trăgând deseori între depouri căruciorul cu materiale.
Ședința foto s-a desfășurat în mai multe episoade; toate au avut însă loc în depoul de pe Magistrală… Prezentarea exterioară a avut loc în ultimele zile de serviciu pe când interiorul a fost surprins mai târziu, în cursul perioadei de conservare, perioadă în care se află și în prezent.
1325 a marcat o apariție frecventă la locale și nu a necăjit prea mult veteranii celor două depouri. S-a bucurat de titulari sufletiști, nu a fost implicată în incidente semnificative și și-a transportat cu grijă călătorii spre destinațiile stabilite. Strălucirea sa n-a apus nici astăzi…! De tot ce are nevoie este o simplă șansă.
-exteriorul:




 
-salonul:














 
-cabina:
 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu