luni, 8 decembrie 2014

Ni se prezintă YMV

Următorul Berkhof înscris la ședința foto este YMV (ex-Novio 1725). M-am bucurat din nou să descoper un mijloc de transport pregătit corespunzător atât din punct de vedere tehnic cât și a condițiilor oferite călătorilor.
De asemenea, alte două aspecte ce trebuiesc precizate sunt legătura dintre titulari și mașină – am remarcat atât stilul elegant și sigur de conducere cât și preocuparea șoferilor pentru orice problemă semnalată de mijlocul de transport – precum și relația dintre titulari și pasageri – bazată mereu pe respect, politețe, răbdare și corectitudine.
Alături de profesioniștii care îl conduc, YMV caută să contribuie la imaginea pozitivă pe care regia de transport local caută să o extindă asupra celor care apelează la serviciile sale.
Ședința foto s-a desfășurat într-o după-amiază rece și noroioasă de la începutul acestei luni. Însă nici frigul și nici noroiul n-au putut știrbi farmecul și ambiția fostului Novio 1725. Mulțumim, YMV, și-ți dorim viață lungă alături de conducătorii tăi excepționali în regimul de transport local!
-exteriorul:






 
-salonul:


















 
-cabina:
 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu