sâmbătă, 30 iunie 2012

1403, din nou prezentabil

Povesteam cu ceva timp în urmă despre starea deplorabilă în care se afla troleibuzul MAZ cu numărul de parc 1403... O bară din salon lipsită de şuruburile de fixare din zona înferioară, un panou superior desprins, semnalizări sparte, becuri de orientare laterală absente sau arse, parbriz fisurat, lumini la acţionarea uşilor absente şi oglinzi laterale distruse...
Ei bine, refacerea lui 1403 s-a desfăşurat treptat, în direcţia cea bună: pentru început s-a fixat bara şi panoul din salon, pe urmă s-au montat becuri noi pe laterale şi în zona inferioară a panourilor de comandă specifice fiecărei uşi, s-a schimbat parbrizul, oglinzile şi desigur, semnalizatoarele. Toate acestea au făcut ca MAZ-ul respectiv să se înscrie din nou în rândul troleibuzelor prezentabile care deservesc urbea noastră.
1403 continuă să-şi păstreze un aspect cât mai apropiat de cel original; actualii săi titulari manifestă interes pentru menajarea lui din punct de vedere tehnic, mergând pe un principiu simplu, curat şi eficient:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu