miercuri, 20 iunie 2012

Un rond la Autobaza 1

În cursul vizitei efectuate de grupul de turişti, odată ajuns la Autobaza 1, am avut ocazia să realizez câteva fotografii în Autobaza 1, mai precis la sectorul autobuze.
Era luni dimineaţă iar majoritatea mijloacelor de transport erau ieşite la trasee. Judecând după numărul de maşini rămase în parc, cele mai active erau Den-urile şi Cobrele, secondate de MAZ-uri.
Iată „tabăra MAZ-urilor”:



Pistele nordice găzduiesc cele mai vârstnice mijloace de transport aflate în serviciul de transport local: galbenele daneze. O parte erau la trasee, altele îşi aşteptau titularii... şi suplinitorii:

Deocamdată nu se mai casează nimic din rândul midibuzelor şi autobuzelor. Vă amintiţi de... „grupul celor 6 Isuzu”?! Ei bine, iată-le surprinse în obiectiv: plăcuţele de înmatriculare au fost predate Poliţiei iar identificarea actuală se poate face după numerele de parc, încă vizibile. Aşadar, de la stânga la dreapta: YRA, WZG, XDO, WZP, WZM, YRC.

Pe o altă pistă avem două DAB-uri căzute de mult timp la datorie. E doar o chestiune de timp până vor fi trase în ţarcul de casare. Acestea sunt: FPY (ex-1947) şi DWK (ex-2930). Mai jos, câteva imagini, dar nu înainte de a menţiona că fosta lunetă a lui DWN a fost transferată „donorului” FPY.






Timpul de vizită stabilit de grup este pe sfârşite: câteva fotografii realizate ţarcului de casare...



... şi incursiunea se încheie aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu