joi, 9 mai 2013

Jurnalul lucrărilor de infrastructură pe tronsonul Asachi – Oţelarilor: terminalul e prioritar!

În ultimele săptămâni, lucrările s-au accelerat pe bulevardul Oţelarilor astfel că, înainte de Sărbătorile de Paşte, lucrările de înlocuire şi modernizare a reţelei de apă au fost finalizate. Linia de tramvai de pe retur a ajuns până-n vecinătatea buclei de întoarcere pe când, pe tur, şinele au fost montate până-n dreptul punctului Transurb de distribuţie a biletelor.
De asemenea, bucla a fost asfaltată şi aşteaptă, în cursul acestei săptămâni, întroducerea căii de rulare pentru tramvaiele regiei noastre de transport.
Amintesc că se intenţionează ca lucrarea pe acest segment să fie finalizată până la sfârşitul lunii, când circulaţia mijloacelor de transport electrice ar trebui să se reia pe porţiunea Asachi – Oţelarilor (cu deplasare stil suveică pe Anghel Saligny până când va fi terminat şi cel de-al patrulea segment).
Fotografiile pe care le postez în cele ce urmează au fost realizate în cursul week-end-ului trecut. Deocamdată, midibuzele care asigură joncţiunea între Stadion Oţelul şi Micro 20 (Cinema Dacia) întorc în jurul buclei destinate tramvaielor iar capătul de linie este, de regulă, în dreptul hotelului Magnus (ultimul cadru):










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu