duminică, 12 mai 2013

O altă sâmbătă cu asfaltări

Faptul că echipele de muncitori ale Tancrad-ului urmau să continue procesul de asfaltare al străzii Brăilei pe porţiunea dintre TreiStar (Sana) şi Stirex în cursul zilei de sâmbătă, începând cu ora 8, a fost anunţat din timp în presă. La fel s-a procedat şi-n cazul Transurb-ului, nevoit să-şi trimită mijloacele de transport pe varianta pe care a adoptat-o şi-n cadrul proceselor de asfaltare anterioare de pe strada Brăilei: Prelungirea Coşbuc – Bulevardul Marii Uniri – Prelungirea Traian.
Troleibuzele au rămas în garaj iar activitatea lor a fost suplinită cu autobuze. Se estimase că lucrarea va fi finalizată la ora 18 însă, cu tot elanul şi strădania muncitorilor, termenul n-a putut fi respectat; au mai rămas câţiva zeci de metri de acoperit. Important este că angajaţii Tancrad-ului s-au mişcat cât de repede au putut şi au efectuat (încă o) lucrare de calitate, fiind atenţi până şi la cele mai mici detalii. Gălăţenii care le-au urmărit munca îmi pot confirma afirmaţia.
Un alt aspect important este că pe strada Brăilei s-a reluat traficul din această dimineaţă. Se circulă mai îngrămădit dar... se circulă. Troleibuzele au revenit şi ele la datorie.
Iată şi câteva fotografii pe care le-am realizat în cursul zilei de sâmbătă:

-Tancrad-ul...











-... şi Transurb-ul:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu