luni, 20 mai 2013

Rute suspendate temporar şi tramvaie în aşteptare

Odată cu începerea lucrărilor de infrastructură din dreptul stadionului Oţelul s-a impus o nouă organizare în ceea ce priveşte deservirea traseelor locale. Prin urmare, traseul 7 a fost suspendat până la finalizarea segmentului dintre Saligny şi Siderurgiştilor iar transbordarea s-a mutat în... Piaţa Energiei. Cu alte cuvinte, s-a suplinit traseul 44 cu mai multe tramvaie iar linia 39 are următorul itinerar: Cimitirul Israelit – Liceul 9 (pentru electrice) şi Piaţa Energiei – Micro 19 (pentru motorizate).
În prezent, linia 3 este deservită în totalitate de midibuze şi autobuze iar pe linia 1, tramvaiele operează dimineaţă pe tur iar după-amiază la retur. De restul curselor se ocupă tot motorizatele...
Linia 5 este şi ea suspendată.
Menţionez că nu se intenţionează renunţarea la nici un traseu de tramvai; traseele respective vor fi deservite corespunzător după finalizarea lucrărilor. Mai avem de aşteptat până atunci dar... „Mult a fost, puţin mai este!”.
Mai jos, postez o hartă privitoare la activitatea tramvaielor precum şi a „sprijinului” oferit în prezent, de motorizate:


... precum şi fotografia unuia dintre eroii care deservesc, atunci când li se cere, linia 1:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu