duminică, 28 iulie 2013

Astăzi, în obiectiv: Prestij-ul LXA

Statistic vorbind, LXA este primul midibuz Prestij din primul lot pe care l-a achiziţionat regia noastră de transport în prima jumătate a anilor 2000. Din punct de vedere practic, LXA marchează mai bine de-un deceniu de activitate în peisajul urban gălăţean, fără a acuza defecţiuni majore.
De când a intrat în serviciul public şi până-n prezent, eroul acestei prezentări a deservit toate traseele pe care le-au primit motorizatele – stabile sau temporare. S-a avut totodată grijă ca salonul său să se păstreze în condiţii cât mai bune de transport iar partea tehnică să asigure o călătorie sigură.
O contribuţie esenţială au avut-o şi o au titularii; LXA a schimbat câţiva profesionişti însă imaginea sa a rămas mereu pozitivă. Cei care l-au condus şi cei care-l conduc au avut şi au grijă de el şi încearcă totodată să fie cât mai apropiaţi de călători chiar dacă uneori, această dorinţă e greu de atins. Politeţea, răndarea şi corectitudinea titularilor precum şi informarea corectă a celor care urcă în salonul lui LXA îndrăznesc să vorbească despre un transport civilizat, un transport pe care ni-l dorim de multă vreme...!
Şedinţa foto s-a desfăşurat în terminalul de la METRO.
-exteriorul:









-salonul:











-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu