luni, 22 iulie 2013

Cobra WKC – invitată la şedinţa foto

Astăzi am realizat prezentarea foto a uneia dintre cele mai ambiţioase midibuze Cobra care a deservit şi continuă să deservească traseele noastre locale: este vorba despre WKC, membră a primului lot achiziţionat în prima jumătate a anilor 2000.
A trecut ceva timp de la debutul său la traseul 102; au urmat liniile 11b, pe urmă 9, 20, 104... Până-n prezent, WKC a colindat oraşul în lung şi-n lat, cu călători sau cu vizitatori, atât în serviciul local cât şi-n cel special: cursă închiriată sau cursă convenţie.
Impresia pe care a lăsat-o acest midibuz a fost mereu pozitivă: comportament tehnic excepţional, verificat şi întreţinut corespunzător de personalul Autobazei 1, conducători responsabili, politicoşi în relaţia cu pasagerii şi totodată preocupaţi de soarta maşinii pe care-şi efectuează serviciul.
Deşi manevrată cu grijă, WKC ne-a dat emoţii în iarna trecută; după ani de muncă, motorul său a cerut un time-out. S-a zvonit atunci că a sosit clipa pensionării însă destinul a cerut... prelungiri. Prin urmare, WKC a intrat în hala de reparaţii de unde a ieşit, în scurt timp, din nou în serviciul publicului, sigură, strălucitoare şi pusă la punct aşa cum am ştiut-o mereu.
-exteriorul:








-salonul:









-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu