miercuri, 31 iulie 2013

Cursele Convenţie: pe strada Stadionului, la „Sala Sporturilor”


După cum spuneam într-o postare anterioară, odată ce strada Stadionului şi bulevardul Oţelarilor au fost redeschise traficului, circulaţia mijloacelor de transport local din această zonă a revenit la normal.
Staţia de la Sala Sporturilor (cea de pe turul traseului 10) este utilizată de mai bine de trei decenii atât de autobuzele care deservesc circuitul urban cât şi de cele distribuite la cursele convenţie.
Îmi amintesc de anii din urmă, mai precis de acele seri când treceau coloanele de autobuze prin staţia de la Sala Sporturilor. Erau si de-ale Transurb-ului, şi de-ale Atlas-ului... Staţia era plină de grupuri de angajaţi ai C.S.G.-ului care plecau, de multe ori, pe scările mijloacelor de transport.
După cosmetizarea recent atribuită, strada Stadionului se bucură din nou de coloanele de autobuze. Acum au rămas cele ale Transurb-ului întrucât Atlas-ul şi-a pierdut aproape toată flota de motorizate... Staţia nu mai este plină de „combinişti”... (N-are nici un rost să deschidem acest subiect sensibil!); şi prin urmare s-a redus numărul de autobuze ce au primit sarcina de a intra în incinta fostului colos industrial. De asemenea, nu mai este nici aglomeraţia de pe vremuri.
În concluzie?! Doar un sentiment de nostalgie. Iată, este ora când apar motorizatele pentru schimbul III la C.S.G.:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu