luni, 7 aprilie 2014

I se spune… MRO

Midibuzul al cărui prezentare v-o ofer astăzi, face parte din ultimul lot de Prestij-uri TEM SA care au fost achiziționate la începutul deceniului trecut de către regia noastră de transport local și este, totodată, reprezentantul care păstrează cele mai multe piese/accesorii originale din toată generația sa, ajunsă pe tărâmuri gălățene: MRO.
Debutul la traseele cu flux mare de călători nu ne-a afectat prea tare invitatul ședinței noastre foto; implicarea titularilor precum și a personalului de întreținere și reparații a Autobazei 1 l-au ținut pe MRO mereu apt pentru serviciul de transport public precum și pentru cursele convenție. Acesta și-a păstrat toate banchetele și barele de susținere/protecție originale, podeaua continuă să se bucure de mocheta rezistentă, aleasă de fabricanți iar iluminatul în salon… merge pe resursele originale.
Exteriorul a necesitat ceva îngrijiri pentru a se menține în forma curentă… Unele răni au dispărut, altele s-au transformat în cicatrici imposibil de ignorat.







Salonul păstrează condițiile necesare unui transport de persoane optim, civilizat…










 
… iar cabina promovează un aspect curat, simplu și îngrijit.




 
MRO se bucură de-un palmares bogat în ceea ce prievește serviciile sale. Și, de asemenea, se laudă c-a avut și continuă să aibă parte de titulari de nădejde, care îl respectă și îl conduc în circuitul de transport local într-un mod profesionist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu