miercuri, 16 aprilie 2014

Birocrație, incompetență și lipsă de interes


În cea de-a doua jumătate a anului trecut, s-a început modernizarea tronsonului din strada Basarabiei cuprins între intersecția cu strada Traian și cea cu bulevardul George Coșbuc. S-a lucrat timp de aproximativ o lună în ritm intens și eficient iar rezultatele s-au observat imediat: în decembrie, șantierul s-a restrâns pe segmentul cuprins între intersecția cu strada Eternității și cea cu bulevardul George Coșbuc.

Și… ne-am oprit aici. Din lipsă de materiale, din cauza birocrației noastre, pe cât de românești pe-atât de tâmpite, cu “n” interpretări și implicit “n” posibilități de a tărăgăna lucruri urgente, din lipsa de profesionalism cu care ne confruntăm în prezent precum și datorită unor angajări efectuate după criterii politice și nu după competențe!

S-a spus că lucrările pe Basarabiei vor fi sistate pe parcursul iernii. OK! Dar iată că iarna a trecut, suntem la mijlocul primăverii iar șantierul de care vorbesc pare o cauză pierdută… Desigur, explicații se găsesc și se vor găsi mereu pentru cei creduli; soluționarea problemei e însă mai complicată (spre dificilă, spre a naibii de greoaie!).

Au trecut cinci luni de când tramvaiele traseelor 5, 6, 6b, 7, 8, 42 și 44 nu s-au mai prezentat la muncă. Au trecut cinci luni de când călătorii optează pentru variante conexe care nu îi prea mulțumesc…

Oare se rezolvă această problemă până la următoarele alegeri locale sau mai bifăm încă o înfrângere?
Din decembrie 2013 și până acum, șantierul este neschimbat:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu