marți, 29 aprilie 2014

Spre Auchan: Transurb-ul ofera (și) transport gratuit

Dacă vrei să ajungi la Auchan (fostul Real) si nu dorești să te urci la volanul mașinii personale (fiindcă fie vrei să faci economie la bugetul familiei, fie… nu ai mașină personală), poți apela atât la serviciile de transport private – maxi-taxi – traseele 62 și 84, cât și la cele “de stat”, adică rutele 10 și 17 aparținând Transurb-ului și care n-ajung totuși prea aproape de obiectivul menționat.
Optica de promovare a Auchan-ului a vizat însă două trasee noi, gratuite, trasee aflate în responsabilitatea “Ligii Prestij-urilor” din Autobaza 1. În altă ordine de idei… MKO, MRO, MIE și MAY sunt primele care au primit “costumațiile necesare” și au ieșit la aceste rute.
Iată, așa avem traseul 1 și traseul 2 pentru “motorizate”…
 
Traseul 1 pleacă de la Auchan și coboară spre Parcul de la Elice. Frecvența este de jumătate de oră; plecările din Parc și de la hypermarket au loc la “fix” și la “și jumate”. Sunt două midibuze care își asumă această responsabilitate…
Traseul 2 pleacă de la Auchan și se oprește în Piața Energiei. Frecvența este tot de jumătate de oră însă plecările din Piață și de la hypermarket au loc la “și un sfert” și la “fără un sfert”… Și aici avem două midibuze în rolurile principale.
Vă ofer, mai jos, câteva fotografii suprinse la ruta gratuită 1, în această seară:
-foto 1: MKO la “Elice”;

-foto 2: MRO, părăsind stația din dreptul Școlii 28;

 
-foto 3; 4: MRO pe strada Roșiori (Mazepa I);


-foto 5:  traseul 1 (pentru și dinspre Auchan);


-foto 6: cu MRO la “Elice;
 

 
-foto 7: Prestij-ul MRO urcând pe Roșiori…
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu