luni, 18 ianuarie 2016

Să-l vedem pe… EKK

Invitatul şedinţei foto de astăzi face parte din generaţia de olandeze cu “tricouri alb-albastre” care a lucrat pentru GVB: fostul 265 botezat EKK pe tărâmurile transportului nostru local. La scurt timp după… “mutaţie”, EKK a primit “costumul Romero” pentru promovare publicitară.

Avem un mijloc de transport sănătos din punct de vedere tehnic şi totodată ponderat atunci când vine vorba de viteză. E bine aşa fiindcă graba poate genera greşeli greu sau imposibil de reparat şi poate din acest motiv, EKK nu are cicatrici, continuând să se arate tânăr.







În salon se face curat aproape după fiecare cursă însă unii călători au început deja să-şi arate primitivismul, prostia, precum şi lipsa de educaţie: de-ar fi fost altfel, n-ar fi fost banchete tăiate şi panouri mâzgâlite cu markere. Fiecare pădure îşi are şi uscăciunile ei…

De asemenea, sistemul de încălzire funcţionează pe ambele ramuri, iluminatul este activ integral iar ciocănelele pentru spargerea geamurilor în caz de urgenţă majoră sunt încă… în locaşurile stabilite de producători.















Cabina îşi păstrează simplitatea. Un bord curat, indicatori funcţionali, o învelitoare pentru scaunul de lucru şi un C.D. potrivit e de ajuns pentru a marca încă o zi de muncă cu EKK.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu