vineri, 19 august 2016

Între propuneri şi rezultate

Intfor… în prezent, capăt de linie pentru mijloacele de transport ce deservesc liniile 15 şi 34. Plecarea într-o nouă cursă marchează o întoarcere dificilă, în poarta laminorului de tablă groasă, întoarcere care stânjeneşte totodată şi traficul. Una dintre propunerile societăţii noastre de transport local vizează amplasarea unui terminal corespunzător în dreptul Biroului Vamal, acolo unde există suprafaţa necesară pentru o întoarcere sigură precum şi o buclă de racord utilă staţionării.
Zona menţionată a fost, în anii “epocii de aur”, terminal pentru fostul 24 - “traseul tineretului”: I.L.T.G. – Micro 40 precum şi pentru fostul 11: I.L.T.G. – Parc C.F.R.
Cu un minim de interes pentru adoptarea unei soluţii elementare, cu puţin respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, cu un  dram de înţelegere pentru şoferii care-şi conduc autobuzele pe liniile 15 şi 34, se poate reactiva fostul capăt de linie. Voinţă să existe!

Mai jos:

-zona propusă pentru configuratia terminalului traseelor 15 şi 34, cu bucla de întoarcere aferentă:


-prim-plan:  


-simulare – întoarcerea unui autobuz în zona menţionată (din păcate, fără posibilitatea de încadrare pe bucla propusă staţionării).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu