sâmbătă, 5 mai 2012

10 şi provizoriile, tur-retur pe Brăilei

De câteva zile s-a închis strada Stadionului pe ambele sensuri de rulare iar traficul a fost mutat, cu câr, cu mâr, pe strada Brăilei. Astfel, autobuzele de la traseul 10 precum şi „suplimentarele” traseelor de tramvai 7 şi 39 (cu alte cuvinte, traseul provizoriu care leagă Stadionul Oţelul de Cinema Dacia) rulează acum, tur-retur, pe strada Brăilei şi mai apoi pe bulevardul Oţelarilor.
După staţia din Ţiglina II, 10 opreşte la Hygeia, Neacşu, Micro 19 (vis-a-vis de capătul lui 29/102/105) după care îşi reia itinerariul pe bulevardul Galaţi. La retur, acesta are oprire la Cozamin, Micro 19 (fostul capăt al traseului 31), Neacşu şi Spitalul Judeţean după care revine la ruta deja cunoscută.
Mijloacele de transport care rulează la traseul provizoriu opresc, pe tur, la Hygeia, Neacşu, Micro 19 şi mai apoi trag la terminalul de la Cinema Dacia iar pe retur, Micro 19, Neacşu, Spitalul Judeţean şi revenire la forma stabilită iniţial.
Mai jos:
-intersecţia străzilor Frunzei, Brăilei şi Stadionului. Se observă că cea din urmă a fost închisă pe ambele sensuri de circulaţie;
-630 deservind traseul 10, aflat la intersecţia străzilor Brăilei cu Oţelarilor („La Croasante”) - tur;
-MAU deservind traseul provizoriu 39, pe Oţelarilor - retur.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu