vineri, 25 mai 2012

Spectacol cu artificii în Micro 19

 
Astăzi dimineaţă, probabil din cauza infiltraţiilor, unul dintre separatoarele reţelei de troleibuz din terminalul cartierului Micro 19 s-a dat în spectacol cu flame şi scântei.
Alimentarea a fost imediat întreruptă pe porţiunea dintre Inelul de Rocadă şi Micro 19. Activitatea troleibuzelor de la traseul 104 nu a fost influenţată de incident. MAZ-urile 203 T alături de una dintre Astre au oprit pe dealul care duce spre Mc iar călătorii au fost preluaţi imediat de autobuzele traseelor 102 şi respectiv 105.





La capătul din Micro 19, troleibuzul 1402 n-a mai apucat să plece într-o nouă tură. Se pare că incidentul s-a produs la trecerea lui 1408 (se putea întâmpla oricui!) care a fost decuplat şi tras deoparte.


Din nou, Transurb-ul a intervenit cu promptitudine: maşina de la Fir-Contact s-a deplasat imediat la faţa locului, mecanicii s-au apucat de treabă iar autobuzele de la traseul 105 au fost trecute la 102 alături de câteva suplementare.


Întreaga poveste n-a durat mai mult de trei sferturi de oră. Organizarea eficientă a făcut ca pasagerii să nu aibă de suferit în urma acestui incident matinal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu