miercuri, 9 mai 2012

Şedinţă foto cu LTY

Astăzi am „tras” câteva fotografii unuia dintre cele mai robuste şi mai bine întreţinute Den-uri din lotul de 30 achiziţionate de regia noastră de transport local. Este vorba de LTY (ex-HTM 118, număr de producţie (uzinal) 11380).
Înainte de a trece la prezentarea propriu-zisă, aş dori să felicit pe cei doi şoferi titulari atât pentru interesul pe care îl manifestă pentru maşina de serviciu cât şi pentru relaţia cu călătorii, mereu politicoasă şi totodată prietenoasă.
Pentru început, două fotografii exterioare. Autobuzul se păstrează în condiţii bune de transport, sistemul de iluminare exterior precum şi cel agabaritic sunt funcţionale integral. Din păcate, afişajul digital nu este funcţional, LTY fiind unul dintre autobuzele trimise de olandezi cu astfel de probleme.


Interiorul arată impecabil. Geamuri curate, salon curat, sistem de iluminare interior activ integral. A.C.-ul şi sistemul de activare a trapelor de aerisire sunt, de asemenea, active.













Cabina şoferului păstrează un aspect simplu şi îngrijit.




LTY îşi anunţă o prezenţă îndelungată în circuitul urban. Să-i urăm o activitate lipsită de necazuri iar celor doi titulari, mult spor în continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu