luni, 17 noiembrie 2014

Lunea Berkhof-urilor

Și iată-le la lucru! În această dimineață, o parte din autobuzele DAF Berkhof, recent achiziționate de la Novio Nijmegen, au ieșit la trasee. Înainte de debutul în circuitul nostru de transport local, menționez faptul că aceste autobuze au fost verificate de profesioniștii Autobazei 1 și pregătite corespunzător iar șoferii care le-au preluat, au efectuat ture de acomodare.
Berkhof-urile vin să ofere un moment de relaxare Den-urilor și MAZ-urilor, un moment de care acestea aveau mare nevoie pentru a fi pregătite și întreținute în timp eficient și totodată susținere în circuitul urban de transport în comun. Astăzi, repartiția Berkhof-urilor a vizat trasee precum 9, 11, 102 și 105… Vor urma și alte rute destinate autobuzelor de mare capacitate…
Prima impresie pe care mi-au făcut-o veteranii olandezi a fost foarte bună; mașinile sunt silențioase, sigure, comode, nu fumegă și au mare poftă de viață. Singura problemă o reprezintă afișajele digitale – majoritatea sunt funcționale dar trebuiesc setate pentru rutele noastre. Se lucrează deja la ele și în curând le vom avea pregătite corespunzător.
Iată primele fotografii din ceea ce a înseamnat… lunea de debut a Berkhof-urilor:
-YMN:

-YMP:
 
-YMT:
 
-YNJ:
 
-YNM:
 
 

Un comentariu:

  1. Primele doua vazute de mine->YMP si YMH la ora 7:50 + alte 8 la orele pranzului! Sunt foarte frumoase ca autobuze! Viata lunga le uram pe meleaguri Galatene!

    RăspundețiȘtergere