marți, 11 noiembrie 2014

Prezentarea MAZ-ului 603

O mașină care rulează în serviciul de transport local se poate considera norocoasă atunci când beneficiază de șoferi titulari gospodari și pricepuți. Unul dintre cele mai bune exemple este MAZ-ul 603 (GL-45-PMG), cel care de la debut și până-n prezent și-a păstrat conducătorii.
Atunci când lucrezi aproape zilnic pentru mai bine de opt ore în circuitul urban în serviciul călătorilor, mijlocul de transport pe care ești titular devine un fel de… a doua casă. Și aici se vede cine este gospodar și se implică și cine este neglijent… 603 a avut noroc în această privință; el este unul dintre cele mai sigure și mai curate autobuze ale Transurb-ului care promovează un aspect îngrijit, apropiat de cel cu care a ieșit de pe linia de asamblare.
Exteriorul: prezentabil, cu sistemele de iluminare active integral, capace de protecție la jante și sistem digital funcțional pentru cele trei locații:






 
Salonul: impecabil la fiecare plecare în cursă. Sistemul de acționare al ușilor și-a păstrat sincronizarea. Iluminarea salonului funcționează pe ambele ramuri, geamurile rabatabile se deschid cu ușurință iar toate elementele de susținere și confort pentru pasageri se află în locațiile stabilite de proiectanți.













 
Cabina: îngrijită și parfumată cu deodorizante. Plus o husă pe scaun, covorașe pe podea, două boxe pentru ambiental și câteva icoane care să ferească mașina, șoferul și călătorii, de incidente neplăcute.
 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu