marți, 25 noiembrie 2014

YMW ne oferă următoarea prezentare


A venit rândul celui de-al treilea Berkhof de a se prezenta publicului călător precum și celor interesați de mijloacele de transport care activează în regimul nostru local.

Precum și colegii săi care au apărut pe paginile acestui blog, YMW (ex Novio – 1710) continuă să ne vorbească despre finețea, siguranța și totodată condiția tehnică excelentă a unor autobuze proiectate, asamblate și verificate în mod profesionist.

Am poreclit aceste mașini “rachetele” atât datorită aspectului (pe care îl ador) cât și a modului rapid și confortabil de a se deplasa pe străzile orașului nostru. Conducătorii profesioniști ai Transurb-ului s-au acomodat deja cu ele, le prețuiesc și știu cum să le facă să strălucească la adevărata lor valoare în timpul programului de muncă – iată, YMW este un nou exemplu care susține aspectele menționate.

Invitatul ședinței noastre s-a prezentat impecabil, atât ca aspect – curat, îngrijit – cât și ca mod de funcționare – eficient, fluent, condus în mod elegant și totodată responsabil. De asemenea, beneficiază de titulari politicoși, care știu cum să ofere pasagerilor o călătorie lină, plăcută.

Continui să-mi păstrez convingerea că aceste autobuze sunt – în prezent – cele mai bune achiziții pe care le-a realizat regia noastră de transport local, sper să le prețuim și să avem grijă de ele așa cum și ele au grijă de noi și să ne bucurăm de serviciul lor pentru cât mai mult timp cu putință!

Să vedem rezultatele ședinței realizate Berkhof-ului YMW:

-exteriorul:











 
-salonul:















 
-cabina:









Un comentariu:

  1. Si colegii mei au poreclit aceste autobuze "rachetele".Design-ul lor este interesant dar si modul de deplasare sprinten este un avantaj!

    RăspundețiȘtergere