luni, 27 iulie 2015

Al doilea lot de Berkhof-uri

În prezent, în parcul auto al regiei de transport local se află patruzeci de autobuze DAF Berkhof SB 250 Jonckheer, venite în două loturi. Primul a fost compus din douăzeci de autobuze care au activat pentru Novio, Nijmegen iar cel de-al doilea, din altele douăzeci dintre care patru au lucrat pentru Novio și au fost trimise la suplinire pentru den Haag (ex-401 – ex-404) iar celelalte șaisprezece au deservit GVB Amsterdam (cele două roșii au asigurat cursele pentru aeroportul Schiphol iar restul – în schema de culoare alb-albastru au fost utilizate în regimul urban).
Din cel de-al doilea lot, primele Berkhof-uri care au ieșit la trasee au fost cele ex-den Haag, roșiile pentru Schiphol precum și fostul 220 de la GVB. Au trecut câteva săptămâni până ca și restul colegilor să ia contact cu circuitul local gălățean. Unele mașini au necesitat câteva reparații, reglaje și verificări suplementare iar la altele încă se mai lucrează. Cert este că, nici una nu va ieși din curtea Autobazei 1 până ce profesioniștii nu vor garanta siguranța, confortul și eficiența lor.
DCX, DDB, DDE, DDH, DDI, DDJ și DDK sunt primele din cel de-al doilea lot care au ieșit la locale. Pe urmă, începând de  săptămâna trecută, au ieșit EGY, EGZ, EHB, EHC și EKN.
Le așteptăm și pe EHA, EHD, EKK, EKL, EKM, EKO, EKP și EKR.
Mai jos, EHB și EKN surprinse astăzi dimineață, în cursul serviciului:
 




Un comentariu:

  1. Ca o completare,numerele de parc Ex,GVB ale autobuzelor prezente in circulatie sunt:
    EGY - GVB 232
    EGZ - GVB 223
    EHB - GVB 261
    EHC - GVB 256
    EKN - GVB 263

    RăspundețiȘtergere