miercuri, 1 iulie 2015

DDH, invitatul ședinței foto de astăzi

Hermes – den Haag – Transurb, acesta este palmaresul deținut de Berkhof-ul pe care, de aproximativ o lună, îl cunoaștem ca fiind DDH. Numărul de parc pe care ar fi trebuir sa-l poarte la Novio (ex-1731) precum și cel primit la den Haag (ex-402) încă mai sunt vizibile pentru pasionați și cunoscători.
Invitatul nostru continuă să se păstreze într-o condiție tehnică excepțională, ca de altfel și ceilalți colegi care au fost trimiși din Nijmegen la Haga pentru a ajuta transportul local de acolo pe timp de iarnă. Acesta înregistrează o prezență aproape zilnică la trasee, pe ambele ture și se bucură de doi titulari amabili, responsabili, conștiincioși.
Salonul își păstrează aspectul îngrijit; majoritatea elementelor și echipamentelor din dotare se află în pozițiile stabilite de proiectanți – mai mult, au apărut unele îmbunătățiri precum geamurile cu deschidere laterală și diverse accesorii în cabina șoferului, menite să îi ușureze serviciul… E din respect, din pasiune.
DDH nu riscă în trafic – el preferă o deplasare sigură, lipsită de riscuri inutile. Relația dintre conducători și mijlocul de transport este perfectă!
Se anunță încă un episod cu happy-end dintr-un serial în care mașini precum YWD, ZPA, YUE, MKA, MKG, BZF, TZG, YRD, FPV sau FRC  au făcut istorie.
Iată-l pe DDH… și o nouă promisiune!
-exteriorul:






 
-salonul:













 
-cabina:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu