luni, 6 iulie 2015

Den Oudsten-urile… doar C.S.G.-ul!

Luna iulie debutează cu o nouă organizare a flotei de motorizate a Autobazei 1: astfel, la traseele locale ies autobuzele MAZ 203, Berkhof-urile SB 250 și midibuzele Guleryuz Cobra GD160 iar cursele convenție către C.S.G. aparțin doar Den Oudsten-urilor B96.
Cu puține excepții, conducătorii profesioniști recent angajați de Transurb au fost nominalizați pentru “coloana de convenții” iar veteranii au migrat pe mașinile care deservesc circuitul urban. Din punctul meu de vedere, ideea este bună; nou-veniții se acomodează treptat cu programul de lucru precum  și cu autobuzele, iar momentul ales este perfect – dat fiind faptul că în perioada lunilor iulie – septembrie se circulă după graficele estivale care implică un număr redus de mașini.
Până la “marea revoluție din transportul public gălățean”, amânată pentru primăvara anului 2016, Transurb-ul își face temele din timp și-și pregătește echipa necesară.
Se anunță o vară fără Den Oudsten-uri… Și un viitor la care se lucrează cu pași mici dar importanți și totodată eficienți.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu