duminică, 25 martie 2012

După-amiaza dinaintea lucrărilor – reloaded

N-a fost 1 martie şi nici 8 sau 12, aşa cum s-a crezut; au trebuit aproape trei săptămâni ca instanţa să analizeze şi mai apoi să respingă recursul firmelor care au pierdut licitaţia pentru modernizarea tronsonului Asachi – Oţelarilor. Confirmarea a fost dată joi, 22 martie iar lucrările vor începe de mâine. În cursul acestei nopţi, echipele de la Fir – Contact ale Transurb-ului vor demonta reţeaua de alimentare pe tronsonul amintit urmând ca de la primele ore ale dimineţii să se realizeze joncţiunea dintre tramvaiele şi autobuzele Transurb-ului în dreptul stadionului Oţelul.
În concluzie, astăzi a fost, în mod oficial, ziua dinaintea lucrărilor, ziua în care strada Frunzei, Stadionului şi Oţelarilor s-au mai bucurat de serviciile tramvaielor. Va trece cel puţin un an până când aceste mijloace de transport vor reveni la datorie dar într-un alt decor, mult mai modern decât cel clădit în epoca de aur şi „conservat” până-n prezent.
Iată şi câteva dintre tramvaiele care în cursul acestei după-amieze au alergat ultimele lor ture spre terminalul din Micro 20:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu