sâmbătă, 31 martie 2012

Vine vara, bine-mi pare!

Discutam astăzi cu un coleg de forum – Deprodio –  despre faptul că pe timp de vară, o parte dintre mijloacele de transport ale Transurb-ului, deşi sunt confortabile iar tehnic vorbind, se comportă ireproşabil se transformă în saune în cursul lunilor fierbinţi. Observaţia colegului meu viza Den-urile şi DAB-urile care, deşi au trape de aerisire cu acţionare electronică/manuală, nu reuşesc s-alunge canicula din salon.
Ca răspuns la observaţia formulată, am găsit două variante de promovare a confortului termic căutat de călători: activarea A.C.-ului sau instalarea unor geamuri rabatabile, dacă nu ca la MAZ-uri, măcar ca la maxi-taxi...
Economic vorbind, a doua variantă e mai rentabilă decât prima. Patru geamuri rabatabile, câte două pe fiecare parte a mijlocului de transport, ar fi ideale pentru ventilaţie. Desigur, cu tot cu trapele din dotare!
CINEVA însă a ajuns la această concluzie înaintea mea... Şi drept urmare, Den-ul LSZ, unul dintre cele mai răsfăţate mijloace de transport din Autobaza 1, a primit (în premieră, aş zice!) geamuri rabatabile!
Iată dovada:

 Sper ca şi alte mijloace de transport din lotul Den-urilor să se bucure de astfel de transformări. DAB-urile nu mai au mult până la pensionare: viitorul sună... Den!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu