sâmbătă, 24 martie 2012

Modificări necesare

De câte ori n-au rămas troleibuzele blocate între staţiile Centru şi Agenţia C.F.R. din cauza maşinilor parcate de-aiurea, jumătate pe trotuar, jumătate pe prima bandă de circulaţie?! De câte ori nu s-au făcut sesizări care s-au „rezolvat” repede, prin incadrare la rubrica „nu sunt parcări suficiente” chiar dacă, în spatele acestor blocuri turn există suficiente locuri care ar fi putut adăposti maşinile trase-n stradă?!
În anii din urmă, în zona cuprinsă între Stirex şi Agenţie, existau semne care interziceau staţionarea. Odată cu expansiunea industriei auto precum şi a gradului de comoditate al unor gălăţeni, semnele au fost ignorate iar mai apoi scoase.
Cei care au crezut totuşi că între comoditate şi respect se poate stabili o minimă legătură de bunsimţ s-au înşelat; prin urmare, pentru a se evita întârzierile din grafic ale troleibuzelor, echipele de la Fir-Contact ale Autobazei 1 au montat console mai lungi. S-a mers astfel pe principiul „cel deştept cedează primul”.

E timpul să ne implicăm pentru susţinerea transportului local. Semnaţi petiţia: http://www.petitieonline.ro/petitie/modificari_pentru_imbunatatirea_infrastructurii_transportului_local_din_galati-p65739055.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu