duminică, 16 decembrie 2012

Pentru Oţelul Galaţi şi pentru Primărie!

În cursul săptămânii trecute au fost stabilite o parte din mijloacele de transport care vor promova imaginea echipei noastre de fotbal, Oţelul Galaţi. E un aspect inedit şi pe deplin meritat, dat fiind faptul că roş’-alb-albaştrii sub îndrumarea lui „Munti” au scos oraşul în evidenţă prin talentul, ambiţia şi dăruirea lor, pe plan local naţional şi... internaţional! E meritul lor şi trebuie cinstit ca atare!
Astăzi, 5 autobuze MAZ 203 vorbesc despre performanţa Oţelului din campionatul trecut. Şi vor vorbi multă vreme de acum încolo! Mijloacele de transport desemnate deocamdată să aducă cinste echipei de fotbal local sunt: 606 (GL-43-PMG), 607 (GL-39-PMG), 609 (GL-48-PMG), 616 (GL-57-PMG) şi 617 (GL-41-PMG).
Ieri le-am surprins pe 606 (la traseul 10) precum şi pe 607 (în Autobaza 1). Rămân dator cu imagini ale lui 609 şi 617...




Vor fi şi autobuze MAZ care vor susţine imaginea urbei noastre şi implicit a Primăriei prin intermediul altor autocolante, care au surprins principalele obiective ale Galaţiului (altele în afară de eroii noştri, din Liga I): Palatul de Navigaţie, Biserica fortificată Sf. Precista, Turnul de Televiziune sau Catedrala sunt o parte din simbolurile alese pentru a reprezenta oraşul nostru.
Primul autobuz care a primit o astfel de reclamă este... 611 (GL-49-PMG). Ieri seară era într-una din hale. Astăzi a ieşit la traseu (tura I, linia 22) cu noile sale straie.




În încheierea acestei postări, dat fiind faptul c-am discutat despre un subiect care reuneşte fotbalul cu Primăria şi cu transportul local, recomand cu căldură un blog destinat tuturor suporterilor adevăraţi ai echipei Oţelul: http://dunareabatrana.ro/ .Împreună, la bine şi la greu. Fiecare dezamăgire este un test, fiecare succes este o răsplată a faptului că avem răbdare şi că nu ne pierdem credinţa în... AI NOŞTRI EROI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu