luni, 17 decembrie 2012

ELE vor REVENI!

Iarna a prins câteva mijloace de transport în concediu medical. În prezent, profesioniştii Autobazei 1 caută să le „trateze” cât mai repede şi mai eficient posibil!
FPU mai are mai de aşteptat. Probleme cu transmisia...

FRA a fost şi el tras în hala în care se află colegul său şi, în prezent, se lucrează la el pentru a-l face apt de I.T.P.

MAZ-ul 1407 se află pe mâna experţilor şi speră că va fi alături de călătorii săi până la sfârşitul lunii:


Alături de el, Cobra CIH care necesită un „transplant de corazon”. În aceeaşi situaţie se află şi Prestij-ul MKP (aflat într-o altă hală).


624 (GL-66-PMG) are probleme cu transmisia şi aşteaptă piese noi, ce au fost deja comandate şi care întârzie datorită clasicei birocraţii. Până când acestea vor intra în posesia Autobazei 1, MAZ-ul respectiv este... o urgenţă amânată.


LTB şi LTU sunt pe calea cea bună: au primit deja o parte din piesele necesare.

Ne-am obişinuit să remarcăm mijloace de transport refăcute şi pregătite corespunzător de către echipele de muncitori ale Autobazei 1. Îmi amintesc de anii de criză (2002 – 2007) când parcul de autobuze, troleibuze şi tramvaie a supravieţuit datorită priceperii acestora! Mulţi nu ştiu de cererile de mijloace de transport (noi sau S.H.) depuse de regia noastră la Primăria acelor vremuri şi soldate cu refuzuri, mulţi nu ştiu de orele de foc, când halele erau pline de autobuze şi midibuze defecte... Fonduri tot mai puţine şi pretenţii tot mai mari, parcă menite să favorizeze concurenţa privată! Şi cu toate acestea, eroii Autobazei 1 „au scos-o la capăt” – vorba cântecului! La fel vor face şi de această dată. Şi prin îndemânarea lor, maşinile care în prezent se află în repaus, vor reveni pregătite corespunzător pentru a-şi servi călătorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu