luni, 3 decembrie 2012

LSZ – prima şedinţă foto a lunii decembrie

Am avut, ca subiect pentru această prezentare, un alt autobuz Den Oudsten aflat într-o stare excepţională de funcţionare. Este vorba despre LSZ, fost 137 pentru den Haag.
LSZ a fost primul care a adoptat „moda geamurilor cu deschidere laterală” din rândul Den-urilor şi s-a bucurat mereu, atât de relaţia dintre conducătorul auto şi călători cât şi de cea dintre titular şi mijlocul de transport primit (din câte am observat până acum, ambele excepţionale!). În altă ordine de idei: mijloc de transport curat şi întreţinut corespunzător, călători mulţumiţi, conducător auto politicos şi dispus să ofere informaţiile cerute de cei interesaţi să călătorească în salonul acestui mijloc de transport.
Şi iată cum LSZ contribuie – alături de alte Den-uri – la realizarea unui episod frumos din istoria mijloacelor de transport în comun din Galaţi.
Exterior impecabil, mereu curat, sistem de iluminare exterioară şi agabaritică active integral. Salonul e mereu întreţinut, la fel şi cabina. Iar serviciile oferite satisfac până şi pe cei mai pretenţioşi „clienţi”. Vorba cea clasică: e un profesionist la pedale şi volan, un mijloc de transport întreţinut corespunzător şi-o echipă de profesionişti care veghează şi intervine ori de câte ori este nevoie.
-exteriorul:




-salonul:













-cabina:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu