sâmbătă, 23 februarie 2013

Şedinţa foto a KT-4D-ului 1346

A făcut istorie la Berlin şi continuă să facă şi la Galaţi – asta este prima concluzie a oricărui pasionat de tramvaie în ceea ce priveşte evoluţia lui 1346.
În capitala Germaniei, acest tramvai a activat cu numărul de identitate 9059. În a doua jumătate a anilor 90, el venit în urbea noastră unde a primit numărul 80, schimbat în 2007 cu 0118 şi mai apoi cu 1346.
Şedinţa foto a acestei bijuterii am realizat-o astăzi, în depoul de pe Magistrala C.S.G. Chiar şi pe vreme mohorâtă, 1346 a strălucit ca o vedetă respectată atât de personalul de întreţinere şi mentenanţă condus de domnul inginer Culiţă Paraschiv cât şi de vatmanii titulari.
În câteva cuvinte: prezenţă aproape zilnică în circuitul urban, stare excepţională de funcţionare, condiţie de transport cât mai bună şi mai sigură, exterior mereu curat, salon îngrijit precum şi mod profesionist de deplasare.
1346 este unul dintre tramvaiele care vor vorbi pentru mult timp de acum încolo despre ceea ce a marcat şi continuă să marcheze modelele Tatra în istoria regiei noastre de transport local.
-exteriorul:







-salonul:










-cabina:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu