joi, 28 februarie 2013

Şedinţa foto a ZGT-ului 1260

Următorul mijloc de transport pe care îl prezint a lucrat pentru olandezii de la RET până pe la jumătatea anilor 2000 cu numărul de parc 836. Apoi, în 2006, acesta a ajuns în curtea Transurb-ului împreună cu alte cincisprezece colege de lot unde i-a fost atribuită iniţial identitatea 0216 după care – un an mai târziu – a primit-o pe cea curentă: 1260.
Tehnic vorbind, acest Duewag este unul dintre cele mai ambiţioase tramvaie care lucrează pentru regia noastră de transport; m-am intersectat de multe ori cu el în cursul carierei petrecute până în prezent pe infrastructura gălăţeană.
Se spune că degeaba ai ambiţie dacă nu ai şi susţinere. Ei bine, precum toate colegele sale aflate în serviciu, 1260 a beneficiat şi beneficiază de toată atenţia şi profesionalismul echipelor de muncitori care activează în cele două depouri ale urbei noastre.
Din punct de vedere al condiţiilor oferite călătorilor, 1260 oferă maxim din ceea cu ce a fost echipat: izolaţie perfectă, trape de aerisire şi geamuri cu deschidere laterală funcţionale integral, banchete robuste, bare de susţinere rezistente, sistem de încălzire activ pe perioada rece, sistem de iluminare funcţional integral. Toate acestea sunt susţinute de modul liniar şi totodată sigur de rulare al acestui mijloc de transport.
Exteriorul:








Salonul:













Cabina:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu