duminică, 27 octombrie 2013

620 - invitat la ședința foto


GL-74-PMG sau mai pe scurt – 620 – face parte din cel de-al doilea lot de MAZ-uri comandat și recepționat de regia noastră de transport local. De la debutul său în circuitul urbei noastre și până-n prezent, acest mijloc de transport s-a comportat pe măsura așteptărilor și – prin urmare – n-a dat prea mari bătăi de cap personalului de întreținere și reparații al Autobazei 1.

Au fost incidente minore… E normal să fie atunci când alergi trei sferturi din zi pe traseele locale. O parte dintre acestea au fost îndreptate, altele au rămas asemenea unor cicatrici menite să vorbească despre activitatea intensă, aproape continuă, a unui mijloc de transport considerat esențial în ceea ce privește activitatea urbană.

Comportamentul tehnic a fost mereu ireproșabil. Mai mult, titularii săi de până acum au dat dovadă de profesionalism și au condus mașina la parametrii săi optimi. Din punct de vedere al aspectului exterior… prezență îngrijită, sistem de iluminare activ integral, sistem de afișare electronic funcțional pentru toate cele trei poziții.

În salon, elementele originale dar relativ sensibile precum mânere și curele de susținere, brațele trapelor de aerisire, capacele de acționare ale ventilatoarelor din plafon sau manerele de acționare ale geamurilor rabatabile continuă să reziste în pozițiile stabilite de proiectanți. Izolația se păstrează în parametri optimi, sistemul de iluminare interior precum și cel din cadrul ușilor este activ integral, salonul se menține curat deși mâzgâlelile tinerilor teribiliști precum și comoditatea unor călători (probabil needucați și lipsiți de respect față de societate) fac dificilă păstrarea acestuia în condiții optime de transport.

Cabina oferă un aspect simplu și discret; câteva autocolante, câteva anunțuri și în rest… multă curățenie.

-exteriorul:
 








-salonul:












-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu