luni, 14 octombrie 2013

O ședință foto oferită de ZGT-ul 1259

Invitatul de astăzi face parte din primul lot de tramvaie Duewag ZGT 4/6 achiziționat de regia noastră de transport local la mijlocul anilor 2000. 

Cei de la RET l-au botezat 832. Noi i-am spus, în primele luni de activitate, 0215 după care, din 2008 și până-n prezent – 1259.

Precum colegii săi de lot, 1259 marchează o prezență aproape zilnică în circuitul urban destinat tramvaielor; sănătos din punct de vedere tehnic, curat și sigur pentru cei care apelează la serviciile sale.

-exteriorul:



 


-salonul:
 




















-cabina:







5 comentarii:

  1. Mi-ar fi placut, daca ati fi avut posibilitatea, sa publicati cateva date tehnice si eventual anii de fabricatie ale mijloacelor de transport in comun prezentate. Salutari

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestea sunt prezentate in doua etape. "Fisele" pentru mijloacele de transport - autobuze, tramvaie - care contin datele tehnice (majoritatea au fost deja postate) precum si statistica unde se prezinta anul de fabricatie, sistemul de numerotare original precum si cel curent (de asemenea, postat in cadrul acestui blog).

    RăspundețiȘtergere
  3. 1259 mi se pare oribil cu reclama KMG la exterior.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va veni si timpul cand va renunta la aceasta reclama. Pana atunci, el va continua s-o promoveze.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru raspuns.
    Totusi, vin cu o intrebare: acceleratia respectiv frana la aceste tramvaie pot fi actionate din pedale si din acel volan? Intreb asta pentru ca e prima data cand vad ambele metode de control, simultan pe un tramvai.

    RăspundețiȘtergere