joi, 17 octombrie 2013

O nouă ședință cu-n alt olandez: ZGT-ul 1264

Invitatul acestei prezentări a devenit “mijloc de transport olandez” în anul 1988 cu identitatea 842 iar cetățenia română (mai precis, cea gălățeană) a căpătat-o optsprezece ani mai târziu.

Astăzi, cei care lucrează în domeniu precum și cei interesați de soarta sa îl cunosc cu numărul de identitate 1264. Personalul care activează în cele două depouri de tramvaie a avut grijă ca acesta să ofere mereu condiții sigure și elegante de transport călătorilor; comportamentul excepțional din punct de vedere tehnic, salonul curat și confortabil, sistemele de iluminare, de aerisire, acționare pentru uși precum și de încălzire active integral prin grija celor responsabili sunt susținute de elementele originale, păstrate în locașurile stabilite de fabricant, elemente care contribuie din plin la imaginea și implicit confortul acestui tramvai.

1264 mai avea nevoie de-un strat de vopsea, care să-i susțină imaginea de mijloc de transport prezentabil și serios în circuitul de transport local: nu a avut mult de așteptat; profesioniștii domnului inginer Culiță Paraschiv l-au cosmetizat și mai apoi vopsit în schema de culoare originală.

Haideți să vedem rezultatele acestei ședințe:

-exteriorul:







-salonul:


















 
-cabina:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu