miercuri, 23 octombrie 2013

Se lucrează (și) pe strada Eroilor

Un nou șantier s-a deschis în zona centrală a orașului nostru, mai precis pe strada Eroilor, între intersecția cu Nicolae Bălcescu și cea cu Doctor Alexandru Carnabel.

Așa cum era și firesc, lucrarea a impus devierea traficului pe străzi adiacente. În ceea ce privește desfășurarea transportului local, traseele 11, 12, 15 și 16 au trebuit să-și găsească alte itinerarii pentru a ajunge la terminalul din Piața Centrală.

Traseul 11 nu mai întoarce la stânga, în intersecția din dreptul F.S.E.A. ci merge înainte și iese pe strada Traian de unde, mai apoi se îndreaptă spre Piață. La întoarcere, mijloacele de transport ale acestui traseu fie merg pe Traian până la intersecția cu strada Gării, fie intră pe Eroilor ca mai apoi să străbată strada Doctor Alexandru Carnabel până la intersecția cu Gării. De asemenea, pe tur mai există și varianta cu deplasare pe Doctor Alexandru Carnabel – Eroilor – Traian, atunci când traficul permite.

Traseele 12, 15 și 16 merg la Piață pe varianta directă, adică pe Prelungirea Traian. Returul a rămas neschimbat (pe strada Sf. Spiridon).

Iată o schiță înfățișând concret modul în care cele patru trasee ajung la capătul de linie:


-șantierul de pe Eroilor, aflat abia la început…





-pe strada Gării, între Carnabel și Bălcescu:



-pe Eroilor, virând pe Carnabel:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu