duminică, 1 decembrie 2013

Expoziție foto locală de Ziua Națională

La început a fost o idee… Care, din pasiune, a prins contur și, datorită conducerii Transurb-ului, a devenit realitate astăzi, în zi de sărbătoare: o expoziție de fotografie și cărți poștale pe care am reușit s-o grupez în jurul a trei perioade importante din evoluția urbei noastre, un scurt istoric al tramvaielor precum și câteva articole semnificative din presa locală pe care le-am cules – de-a lungul timpului – în sala de lectură a Bibliotecii V.A. Urechia.
Acesta este începutul unei frumoase colaborări între pasionații mijloacelor de transport local și Transurb, un prim pas, oarecum timid în ceea ce privește organizarea și implicit promovarea dar esențial pentru viitor.
L-am primit “în grijă” pe ZGT-ul 1534 (ex-RET 830), o bijuterie lustruită cu grijă de personalul depoului de pe Magistrala C.S.G…
Am avut vizitatorii noștri. N-au fost mulți… M-am bucurat însă că i-am văzut încântați de materialele oferite. Iată cel mai tânăr pasionat al mijloacelor de transport electrice:

 
 Mulțumesc tuturor celor care au participat la expoziție. Și sper, ca week-end-ul viitor, să ne bucurăm de o prezență mai consistentă. Începutul e mai greu. Restul… vine de la sine…
-imaginea de promovare, pe facebook:
 
-cu câteva ceasuri înainte de expoziție:



 
-în dimineața cea mare:


 
-alături de doamna director Genica Totolici, domnul director al serviciului de exploatare, Constantin Graur și domnul inginer responsabil cu activitatea tramvaielor din cele două depouri urbane, Culiță Paraschiv:




 
-și… lângă prieteni:




 
După trecerea timpului acordat acestei expoziții, 1534 s-a întors la “bază”. Următoarea expoziție va avea loc în week-end-ul viitor: tot cu 1534 în rol principal. Așadar… 


5 comentarii:

  1. O idee superba! Weekend-ul viitor voi fi acolo! Aceiasi ora si acelasi loc? Deasemenea voi aduce si eu cateva materiale foto!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii,frate... O sa ne vedem sambata sau duminica... O sa ma anunte Amiralul pe urma te anunt si pe tine

      Ștergere
    2. Si adu niste machete.... ex: Den,etc

      Ștergere
  2. Nu am stabilit deocamdata ora si locatia; acestea vor fi anuntate insa la timpul potrivit. Cat in privinta materialelor, trebuie ca mai intai sa ne intalnim si sa le vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu voi rata nici o ocazie in legatura cu expozitia despre mijloacele de transport din Galati.. Promit!!!!!

      Ștergere