marți, 3 mai 2016

“Corigenţi” la “Cei 7 ani de acasă”

Relatam, într-o postare anterioară, despre lipsa de educaţie şi bun-simţ al unor călători care apelează la mijloacele de transport ale Transurb-ului. Se vede că mulţi tineri au rămas “corigenţi” la “Cei 7 ani de acasă” (probabil că nici n-a avut cine să îi înveţe) şi în aceste împrejurări e limpede că şcoala şi liceul sunt tratate cu indiferenţă. Dacă doriţi o dovadă, priviţi aceste fotografii, realizate în salonul Berkhof-ului EKR:





Şi EKR nu e singurul… Incultura naşte porniri primitive. Aţi tăiat, rupt şi jumulit banchete. Pentru ce?! Care e logica?!

Vă credeţi eroi?! Nu sunteţi decât nişte tineri jalnici care habar n-aveţi ce înseamnă disciplină şi nici respect pentru cei din jur. Trăiţi în prostie. Fiindcă de n-ar fi aşa, aţi încerca să ieşiţi în evidenţă într-un mod constructiv, poate chiar excentric dar pozitiv! Însă… nu ne putem aştepta la asta: sunteţi “corigenţi” la “Cei 7 ani de acasă”!

Vă place să adăugaţi comentarii la articolele pe care ziarele locale le publică despre activitatea regiei noastre de transport; spuneţi că maşinile nu sunt curate, dar voi sunteţi cei care lăsaţi coji de seminţe, ambalaje de chipsuri, sticle de suc, şerveţele sau pahare de cafea… spuneţi că vreţi locuri confortabile dar voi distrugeţi tapiţeria…

Din respect pentru ceilalţi călători care sunt corecţi şi respectă serviciile oferite, maşina de cusut din halele Autobazei 1 rămâne activă şi eficientă… Mi-ar place să spun că într-o zi, ne vom deplasa cu toţii, în mod civilizat dar ar însemna să cred într-o utopie. Şi aşa… nu-mi rămâne decât să urez succes “croitorilor”. Ei au “tratamentul” pentru majoritatea “cicatricilor din salon”.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu