duminică, 29 mai 2016

Copy – Paste: promisiuni ce anunţă lucruri deja stabilite!

O nouă campanie, un nou candidat, o nouă viziune asupra susţinerii şi dezvoltării transportului local de persoane… Dacă domnul Ciumacenco a ales versiunea “high but retro” îmbinând viziuni futuristice cu unele vechi, domnul Cristache a optat pentru modul “underground” adică acela de a susţine ceea ce ştim deja că o să se întâmple, indiferent de cine va fi ales primar! Este vorba de acel contract semnat deja cu BERD care prevede extinderea şi dezvoltarea Transurb-ului în etape clasate pe o perioadă de patru ani!

În altă ordine de idei, acest contract a fost semnat în cursul mandatului actualului primar. Deci, din bunsimţ, să nu ne lăudăm că vom face lucruri deja stabilite de alţii!

Să analizăm puţin planul P.M.P. ce vizează transportul local:

Autobuze noi… am mai discutat. Urmează să ajungă la Galaţi, în mai multe loturi! E drept că “deschiderea spectacolului” nu va aparţine autobuzelor noi ci unei “trupe de 14 troleibuze” (şi ele nou-nouţe).

Sistemul de ticketing de care vorbiţi dvs., domnule Cristache, VA FI IMPLEMENTAT ANUL VIITOR! Este un alt aspect DEJA STABILIT!

Monitorizarea flotei… se face de ceva timp, prin GPS. În plus, se lucrează la un mod mai eficient şi mai stabil de informare a publicului privind activitatea mijloacelor de transport în versiune digitală.

Acestea fiind zise, domnule Cristache, permiteţi-mi, ca simplu alegător, să vă adresez două întrebări:

1. Ce noutăţi intentionaţi să aduceţi în sectorul transportului local?
2. Ce cunoaşteţi dumneavoastră din activitatea desfăşurată de S.C. Transurb S.A. ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu