joi, 5 mai 2016

Joia de debut a Wright-urilor

Cele mai recente achiziţii ale regiei noastre de transport local sunt gata să-şi dovedească utilitatea pentru ziua de 9 mai, ziua în care Transurb-ul va rămâne singurul operator urban din oras.
Astăzi, o parte dintre acestea au ieşit, pentru acomodare, la traseele cu flux mediu de călători: 15, 26, 34, 35, 36… Iar celelalte abia aşteaptă să deservească publicul călător.
Cei de la Autobaza 1 şi-au dovedit, încă o dată, experienţa: maşinile au fost pregătite într-un timp relativ scurt şi promit eficienţă, siguranţă şi confort!
La sediul Transurb-ului, ultimele săptămâni au fost o provocare a profesionalismului… S-a făcut tot posibilul pentru a se îndeplini toate sarcinile impuse de Primărie şi iată că posibilul a devenit realitate în timpul acordat!
Da, sunt emoţii pentru 9 mai dar există totodată încrederea şi bunăvoinţa că se va putea demonstra puterea unui singur operator ignorat de prea mulţi ani, un operator care abia aşteaptă să demonstreze ceea ce poate!

Wright-urile la trasee:






 Şi câteva poze cu LKH, primul dintre "boboci" care a “îndrăznit” să iasă în circuitul urban:


















5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiti cumva ce traseu de autobuz inlocuieste vechiu traseu de maxi taxi 61? Incerc sa aflu cum pot ajunge de la capatul lui 102 la Palatul Navigatiei si pagina Transurb e complet inutila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este 29 care are statie chiar in capatul troleu Micro 19; mai este si 10 care are statie prin apropiere, pe str.Otelarilor.
    http://www.primaria.galati.ro/portal/act/trasee2016.pdf
    http://www.viata-libera.ro/auto/76725-pe-ce-trasee-circulam-din-9-mai-fara-maxi-taxi

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate autobuze de acest tip vor fi in Galati?

    RăspundețiȘtergere