sâmbătă, 13 octombrie 2012

MKO: regele Prestij-urilor la şedinţa foto

Întotdeauna a existat şi va exista un mijloc de transport din orice model deţinut de regia noastră de transport local care să se evidenţieze în fruntea celorlalţi colegi de breaslă.
Vorbesc despre parametri precum condiţia tehnică excepţională, confortul oferit călătorilor, curăţenie, aspect exterior precum şi relaţia conducătorului auto cu pasagerii săi. Pornind de la aceste criterii, din rândul midibuzelor Prestij, liderul este MKO.
Acesta şi-a schimbat banchetele originale cu unele mult mai confortabile, provenind de la un DAB casat (este vorba despre DWK). În plus, salonul se prezintă îngrijit, sistemul de iluminare interioară este activ integral, trapele de aerisire precum şi geamurile cu deschidere laterală sunt funcţionale iar sistemul de încălzire este, de asemenea, activ integral.
O măsură încercată - prin anunturi - de titularii acestei maşini dar ignorată, ca de obicei, de călători, cere ca urcarea să se desfăşoare pe prima uşă a mijlocului de transport iar coborârea pe cea de-a doua. E logic, întrucât la urcare există călători care doresc să cumpere bilet. Din păcate, feed-back-ul acestora întârzie s-apară...
Să vedem acum prezentarea propriu-zisă:
-exteriorul, prezentabil chiar şi-ntr-o zi ploioasă:




-salonul modificat pentru asigurarea unui plus de confort călătorilor săi:





-cabina: îmbunătăţită într-un mod plăcut:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu