marți, 23 octombrie 2012

Şedinţă foto cu DAB-ul FRE

Primul reprezentant din rândul autobuzelor DAB care participă la această prezentare face parte din cel de-al doilea lot de „galbene daneze” care au sosit în oraşul nostru în luna ianuarie a anului 2008. După aproximativ trei ani de funcţionare fără cusur, motorul său şi-a dat în petic. Astfel o mare parte din anul 2011 a petrecut-o prin halele de reparaţii dar într-un mod util fiindcă toată partea tehnică a trecut prin mâinile profesioniştilor. Rezultatul a fost demn de consemnat: FRE a luat fără nici o problemă primul I.T.P. de după absenţa sa îndelungată însă nu s-a lăsat până n-a jucat un renghi binefăcătorilor săi: într-o dimineaţă de februarie, la puţin timp după revenirea la locale, s-a încăpăţânat să mai plece din staţia „TreiStar”... N-a fost decât un capriciu.
FRE este unul dintre DAB-urile care se vor bucura de o carieră îndelungată în regimul de transport local. În prezent, acesta beneficiază de un titular de nădejde, muncitor şi totodată cu o amplă experienţă în domeniu, genul de om care-şi preţuieşte mijlocul de transport pe care lucrează şi-şi respectă călătorii.
E drept că FRE este unul dintre bunicuţii parcului auto însă modul în care este întreţinut şi condus îl ţine departe de pensionare.
Să vedem imaginile.
-exteriorul: culoare originală, stabilită din fabrică. (debutul pe plaiurile gălăţene şi l-a făcut promovând o reclamă pentru cei de la Ford (Roadhill)):






-interiorul: orice DAB este o bijuterie în ceea ce priveşte confortul oferit călătorilor săi – banchete moi, bare de susţinere solide, geamuri fumurii, sistem de aerisire şi de iluminare repartizate zonal:















-cabina: simplă dar curată ca şi restul mijlocului de transport:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu