vineri, 5 octombrie 2012

Pe esplanada de la Metro

Sau mai precis, în parcarea acestui hypermarket, acolo unde îşi au terminal mijloacele de transport care deservesc traseele 12, 17 şi 35.
Cei de la Metro au căutat să fie cât mai utili pentru cumpărătorii lor însă au neglijat un singur aspect: amenajarea unei staţii corespunzătoare. Având în vedere că mijloacele de transport întorc în ograda hypermarket-ului, sarcina amplasării unui terminal adecvat cade în grija celor care deţin terenul respectiv.
În prezent, cumpărătorii care ies de la Metro şi apelează la serviciile mijloacelor de transport, au de aşteptat... sub cerul liber. Cred că se putea monta un schelet metalic prevăzut c-o copertină, câteva bănci şi-un panou cu graficele traseelor care ajung aici...
Şi fiindcă tot am tratat acest subiect, ar trebui menţionat faptul că nici Primăria nu şi-a făcut lecţiile aşa cum ar fi trebuit: pe DN 26, mai precis între Bariera Traian şi Metro nu există staţii acoperite. Astfel, vara te prăjeşti, toamna te uzi iar iarna devii om de zăpadă aşteptând mijlocul de transport potrivit.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu