joi, 19 mai 2016

Binele ce face… rău

Unda Verde” – un proiect ce a ajuns să fie detestat de participanţii la trafic datorită proastei organizări… De câteva săptămâni, principalele intersecţii sunt afectate de lucrări, intersecţii care la orele de vârf, devin un blestem: benzile de acces sunt blocate, autovehiculele se strâng în cozi interminabile iar semafoarele pun răbdarea şoferilor la grea încercare.
De ce nu se lucrează noaptea, atunci când traficul e lejer şi totodată uşor de coordonat?! Cum de se putea cândva şi cum de nu se mai poate în prezent?!
Din 9 mai, Transurb-ul dă… “examenul de capacitate” în faţa unei comisii severe. El e pregătit însă are parte de tot felul de şicane. “Unda Verde” e una dintre acestea: cursele se bramburesc, se pierd timpi de-aiurea, timpi ce marchează întârzieri în grafice şi strâng călători nemulţumiţi.
Cam aşa arată realitatea – dincolo de spiritul satiric sunt rezultatele culese de pe teren, telefoanele care formulează propuneri şi depun reclamaţii, vizitele la sediu şi abordările directe…


3 comentarii:

  1. Mai bine recunoaște ca nu faceți fata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu ai dece sa te superi. Momentan nu faceți fata. Dacă in viitorul apropiat se va schimba conducerea o sa fie mult mai bine

      Ștergere