luni, 21 ianuarie 2013

O nouă participantă la şedinţa foto: Cobra UMO

Una dintre colborările turcilor de la Guleryuz Cobra cu nemţii de la MAN a oferit modelul de midibuz urban GD 160, o veritabilă bijuterie tehnică, fiabilă, robustă, deci... de cursă lungă.
Nu e de mirare faptul că aceste mijloace de transport sunt apreciate şi răsfăţate atât de titulari cât şi de mecanicii Autobazei 1. Cobra UMO este unul dintre aceste exemplare fericite. Astăzi după-amiază am avut ocazia să călătoresc de două ori cu el şi să-l surprind totodată într-o prezentare pe esplanada de la Metro...
Condiţie de funcţionare excepţională, sisteme de iluminare exterioară şi agabaritică active integral, aspect exterior plăcut, salon curat, păstrând totodată echipamentele originale într-o condiţie demnă de consemnat (banchete, panouri laterale şi superioare, bare de susţinere, lămpi de iluminare a salonului, difuzoare...), izolaţie foarte bună precum şi mochetă rezistentă sunt doar câteva dintre aspectele deosebite ale lui UMO. Mai adăugăm geamurile laterale cu deschidere şi trapele superioare pentru aerisirea pe timp de vară precum şi cele trei unităţi de încălzire amplasate sub banchetele din salon, mereu pornite în cursul lunilor de iarnă.
Se ştie că o maşină nu te dezamăgeşte atâta vreme cât ai grijă de ea şi o tratezi cu blândeţea şi totodată cu interesul cuvenit. Cei doi titulari ai lui UMO cunosc şi respectă acest principiu: o călătorie cu UMO reprezintă o deplasare liniştită, cursivă, asigurată în stil de profesionist. De notat este şi modul politicos cu care conducătorii acestei Cobre îşi tratează pasagerii.
Să trecem la... „fapte” adică... la fotografii. Felicitări tuturor celor care s-au ocupat şi se ocupă de UMO!
-exteriorul:







-salonul:














-cabina:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu