duminică, 27 ianuarie 2013

Şedinţă foto cu Den-ul LSJ

Sâmbătă, la terminalul din dreptul INTFOR, am reuşit să surprind în câteva instantanee încă o bijuterie aflată în serviciul călătorilor, creată de Den Oudsten şi preţuită atât de olandezi cât şi de gălăţeni: este vorba despre LSJ (ex-den Haag 140).
Datorită grijii cât şi a profesionalismului dovedit de titularii săi, acest autobuz nu a necesitat până acum intervenţii majore din partea personalului de la Autobaza 1. Comportamentul tehnic excepţional al maşinii îmbinat cu modul liniar, elegant, de conducere al conducătorilor oferă o deplasare sigură şi liniştită. În plus, titularii sunt două persoane calme, cu mult bunsimţ faţă de pasagerii care-l aleg pe LSJ ca mijloc de transport pentru a ajunge la destinaţia dorită.
Salonul este mereu curat iar semnele de graffiti sunt îndepărtate cu multă răbdare. Mai mult, aici se găsesc agăţate deodorizante pentru a îndepărta mirosurile mai puţin plăcute ale unor călători sau bagaje. Sistemele de iluminare, ventilaţie şi încălzire sunt funcţionale integral iar elementele de siguranţă (curele de susţinere, bare, ciocănele pentru spart geamurile în caz de urgenţă, oglinzi interioare, sisteme luminoase de avertizare a acţionării canatelor...) se află în poziţiile stabilite.
Exteriorul acestui Den oferă un aspect îngrijit şi lipsit totodată de cicatrici. Iluminarea de poziţie, orientativă şi agabaritică funcţionează integral, la fel şi afişajele digitale ale traseelor.
Aşadar:
-prezentarea exterioară:






-salonul:
















-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu