luni, 28 ianuarie 2013

Reguli şi cerinţe mereu ignorate

Mulţi dintre noi nu ştiu decât de bici...
Din grabă, indiferenţă sau comoditate, o parte dintre cei care aplează la serviciile mijloacelor de transport în comun ale urbei noastre ignoră setul de afişe postate pe geamurile, avizierele sau panourile saloanelor, afişe care îndeamnă la ordine, disciplină, corectitudine şi siguranţă.
Devine tot mai evident aspectul că unii semeni de-ai noştri n-au nici o tangenţă cu respectul pentru cei din jur şi, mai mult, devin recalcitranţi atunci când bunul simţ te îndeamnă să le faci observaţie.
În speranţa că între această categorie de bizoni preistorici care continuă să-şi trăiască stilul de viaţă gomos, cu tente profunde spre oligofrenie, mai există exemplare ce pot fi salvate, amintesc (din nou) o parte din cerinţele elementare ce trebuiesc respectate pe timpul călătoriei cu-n mijloc de transport:






Un comentariu:

  1. Am vazut si o alta instiintare in mijlocul de transport: exemplu: Nu dau bilete in timpul mersului. Nu spun ca omul nu are dreptate. Dar mai are de lucrat la formularea interdictiei, sa sune a avertisment.

    RăspundețiȘtergere