miercuri, 23 ianuarie 2013

Alte impedimente la traseul 11

Dacă haosul din terminalul destinat Pieţei Centrale şi-a găsit o soluţie, balamucul de pe strada Eroilor rămâne o problemă pe care Poliţia încă n-a reuşit s-o stăpânească. Sunt multe puncte dificile pe porţiunea proaspăt menţionată: atât la intersecţiile cu Democraţiei, strada Bălcescu şi strada Traian cât şi de-alungul acesteia, dat fiind faptul că şoferii de B-uri şi C-uri îşi parchează maşinile de o parte şi de alta a carosabilului, stânjenind astfel circulaţia.
Problema e veche şi a albit mulţi profesionişti de categoria D din cauza indiferenţei precum şi a modului recalcitrant al celorlalţi participanţi la trafic. Multe degete se îndreaptă spre Poliţie şi implicit, spre Primărie; „Vom avea trafic ordonat pe Eroilor?! Da? Atunci... când?!”.
Să vedem şi o dovadă, culeasă astăzi, de la o distanţă considerabilă pentru a-şi justifica scopul: Den-ul LSV, care, încercând să intre de pe Bălcescu pe Eroilor, trebuia să deranjeze o suită de maşini. Desigur, problemele au continuat pe parcursul acestui segment până la ieşirea pe Traian...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu