vineri, 18 ianuarie 2013

Hibernare

Mijloc de decembrie, în curtea Autobazei 1: zăpada împodobeşte amintirile, de fapt... cele mai recente trei amintiri. Isuzu-ul XDM încadrat de DAB-urile DWJ şi FPZ.
Toate trei şi-au îndeplinit menirea: XDM ne-a fost alături şi a depus eforturi semnificative în perioada în care regia noastră de transport local cerea cu insistenţă fonduri pentru achiziţionarea de autobuze care să le suplinească pe cele aflate în prag de pensionare, DWJ a făcut parte din primul lot de galbene daneze achiziţionat în 2007 – din fonduri chinuite – care a salvat serviciul de stat de la un iminent colaps iar FPZ a venit la susţinere, câteva luni mai târziu.
Aud şi astăzi critici la adresa danezelor motorizate precum şi la epoca Isuzu. Fără supărare, dragilor, dar vă rog să nu arătaţi cu degetul în direcţia Transurb-ului! Îndreptaţi-l spre acei edili care decid şi repartizează fondurile către unităţile de stat (ălea puţine, care au mai rămas). Din 2002 şi până-n 2007, cerinţele Transurb-ului au fost sortite eşecului. Isuzu-urile au tras greul alături de Prestij-uri, Cobre şi Rocar-uri iar DAB-urile au venit ca o gură de oxigen într-o situaţie in extremis!
După cum spuneam... cele mai recente trei amintiri, acum donoare pentru colegii de generaţii... Isuzu-ul XDM încadrat de DAB-urile DWJ şi FPZ...

-salonul lui XDM:

-salonul lui FPZ:


S-a folosit şi se foloseşte tot ceea ce este util. Amintirile rămân, viaţa merge mai departe...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu